Bolaget skall bedriva försäljning av chark- och delikatessprodukter, kafé- och cateringverksamhet, import av livsmedel, försäljning av husgeråd och presentartiklar, grafisk design, arrangering av resor och event inom mat och därmed förenlig verksamhet.
2024-09* | 2023-09* | 2022-09* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 707 | 1 866 | 2 787 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -51 | -58 | 42 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -86 | -89 | 6 |
Årets resultat (tkr) | -86 | -89 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 458 | 562 | 656 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2024-09* | 2023-09* | 2022-09* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 707 | 1 866 | 2 787 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -51 | -58 | 42 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -86 | -89 | 6 |
Årets resultat (tkr) | -86 | -89 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2024-09* | 2023-09* | 2022-09* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 229 | 344 | 393 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 229 | 217 | 263 |
Tillgångar (tkr) | 458 | 562 | 656 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-09* | 2023-09* | 2022-09* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 44 | 30 | 29 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 266 | 346 | 420 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 148 | 186 | 207 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 458 | 562 | 656 |
2024-09* | 2023-09* | 2022-09* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-09* | 2023-09* | 2022-09* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 854 | 933 | 1 394 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -3.0% | -3.1% | 1.5% |
Soliditet | 9.6% | 5.3% | 4.4% |
Kassalikviditet | 112.2% | 88.7% | 75.8% |
Bolaget skall bedriva försäljning av chark- och delikatessprodukter, kafé- och cateringverksamhet, import av livsmedel, försäljning av husgeråd och presentartiklar, grafisk design, arrangering av resor och event inom mat och därmed förenlig verksamhet.